SKU
A-04986

PACHET AGRII PACK VITA DE VIE R

Rating:
100% of 100
AGRII PACK VITA DE VIE se adreseaza micilor cultivatori ce vor sa asigure o combatere eficienta a celor mai frecvente boli si daunatori din vita de vie. Produsele incluse in acest pachete sunt produse utilizate si de catre viticultorii profesionisti pentru protectia vitei de vie. Pachetul contine urmatoarele patru produse: fungicid CABRIO TOP - substanta activa Piraclostrobin 5% +Metiram 55%, fungicid SERCADIS - Fluxapiroxad 300 g/l, acaricid NISSORUN - Hexitiazox 10%, biostimulator COMCAT pe baza de extract de plante naturale.
Stoc: Disponibil
2398 Lei
* Pretul include TVA
shipping
Transport

Livrare rapida din stoc

payment-cards
Modalitati de plata

Ramburs, Credit Card (PayU)

AGRII PACK VITA DE VIE se adreseaza micilor cultivatori ce vor sa asigure o combatere eficienta a celor mai frecvente boli si daunatori din vita de vie. Produsele incluse in acest pachete sunt produse utilizate si de catre viticultorii profesionisti pentru protectia vitei de vie. 

 

 

Produsul Substanta activa Numar bucati in pachet
CABRIO TOP 20 g
(fungicid) 
Piraclostrobin 5% + 
Metiram 55% 
1 buc
SERCADIS 1,5 ml
(fungicid)
Fluxapiroxad 300 g/l 1 buc
NISSORUN 5 g
(acaricid)
Hexitiazox 10% 1 buc
COMCAT 4 g
(biostimulator
Extract de plante naturale 1 buc

 

 

Recomandari de utilizare :

 

Acest pachet contine patru produse fitosanitare diferite, fiecare avand un rol specific in ingrijirea vitei de vie.

 • Amestecul se realizeaza in 10 L de apa.

 • Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in ordinea de mai jos (acordati atentie cantitatilor de produs necesare):
  1. fungicidul CABRIO TOP 20 g
  2. fungicidul SERCADIS 1,5 ml
  3. acaricidul NISSORUN 5 g
  4. biostimulatorul COMCAT 4 g
 • Amestecati dupa fiecare produs, apoi completati cu apa.
 • Solutia rezultata se va aplica cu pompa de stropit intr-un mod uniform.

 

Se recomanda aplicarea a 2-3 tratamente cu AGRII Pack Vita de vie pentru a asigura protectie in cele mai importante faze de dezvoltare ale strugurilor, astfel: 

 1. Cand lastarii au peste 20-25 cm (inainte de inflorit).
 2. La sfarsitul infloririi si inceputul cresterii boabelor.
 3. La compactarea ciorchinilor.
 
Cum se realizeaza amestecul ?

Se pune apa in pompa de stropit (cca jumatate) apoi se adauga pe rand produsele in aceasta ordine : 1 - fungicidele CABRIO TOP si SERCADIS, 2 - acaricidul NISSORUN, 3 biostimulatorul COMCAT – amestecandu-se dupa fiecare produs. Apoi se completeaza cu apa.

 

Descriere produs AGRII PACK VITA DE VIE:

1.     Primul produs este fungicidul CABRIO TOP, care are ca substanta activa Piraclostrobin 5% + Metiram 55%. Acesta are atat actiune de contact, cat si miscare translaminars in planta. CabrioTop are un spectru de combatere extrem de larg: combate in egala masura atat mana, cat şi fainarea, putregaiul negru şi escorioza. 

2.     Al doilea produs, SERCADIS, fungicid a carei substanta activa este Fluxapiroxad 300 g/l. Acesta se remarca prin propritati excelente preventive si curative, iar ca mod de actiune, produsul se remarca prin inhibarea puternica a cresterii si reproducerii ciupercii in toate stadiile principale de de dezvoltare a bolii.

3.     Al treilea produs este acaricidul NISSORUN cu substanta activa Hexitiazox 10% care are actiune sistemica locala (translaminara), combatand paianjenii de pe ambele fete ale frunzelor si asigura protectie pentru o perioada lunga de timp
Acesta nu afecteaza pradatorii si parazitii naturali ai acarienilor.

4.     Ultimul produs este biostimulatorul COMCAT, ce contine extract de plante naturale, conceput pentru mentinerea sanatatii generale, regenerarea si consolidarea culturilor agricole, legume, pomi fructiferi, precum si peluze.

 

Utilizarea AGRII PACK VITA DE VIE nu afecteaza calitatea vinului ! 

 

Aplicarea combinata a acestor produse va asigura o combatere eficientă a celor mai frecvente boli ale vitei de vie cum sunt: fainarea, mana si putregaiul negru. De asemenea, asigura combaterea acarienilor (paianjenul comun) si are un efect biostimulator ajutand la o dezvoltare armonioasa și sanatoasa a vitei de vie si la final un vin de calitate ! 

Informatii Suplimentare
Substanta activaExtract de plante, Fluxapiroxad, Hexithiazox, Metiram, Piraclostrobin
Mod actiuneSistemic
BioNu
Tip agentBoli, Daunatori, Fertilizare
Cultura tratataVita de vie
Momentul aplicariiIn timpul perioadei de vegetatie
CompatibilitateAplicarea combinata a acestor produse va asigura o combatere eficienta a celor mai frecvente boli ale vitei de vie cum sunt: fainarea, mana si putregaiul negru. De asemenea, asigura combaterea acarienilor (paianjenul comun) si are un efect biostimulator ajutand la o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a vitei de vie.
UtilizatoriPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Unitate de masuraPAC
Agent daunator (RO)adjuvant, Boli, daunatori, fertilizant foliar
Numar tratamente2-3 tratamente
Greutate neta0.0305

Recomandari de aplicare

Cultura tratataAgent daunatorAgent daunator (latina)Doza aplicareObservatiiInterval pauzaNr. tratamente
vita de vie Nu este cazul

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produsPACHET AGRII PACK VITA DE VIE R
Rating-ul dumneavoastra

Produse complementare