Transport GRATUIT la comenzile de peste 130 lei, doar pana pe 22 mai. Afla mai multe informatii aici despre promotie >>

 

CONCURS PENTRU PASIONATII DE GRADINARIT

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

 

1.1. Organizatorul concursului online “CONCURS PENTRU PASIONATII DE GRADINARIT” (denumit in continuare "Concurs") este S.C. AGRII ROMANIA S.R.L. cu sediul in sos Bucuresti-Ploiesti, nr.7A, Bucuresti,  inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/1768/1991, avand Codul Unic de Inregistrare 1827872 , (denumita in continuare "Magazin Agrii").

 

1.2. Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul") pe pagina de Facebook "Magazin Agrii"

 

Regulamentul este obligatoriu pentru toti participantii.

 

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul va fi lansat si se va desfasura in perioada: 10.03.2024 – 17.03.2024 ora 23:59, ora Romaniei, in spatiul virtual corespunzator paginii de Facebook "Magazin Agrii" https://www.facebook.com/magazin.agrii.ro., in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor

 

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

3.1. In Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica care are domiciliul stabil sau resedinta in Romania si varsta peste 18 ani.

 

3.2. Nu au dreptul sa participe la Concurs angajatii companiei, S.C. AGRII ROMANIA S.R.L.

 

3.3. Participarea la acest Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

3.4. Concursul se desfasoara exclusiv pe internet, pe pagina de Facebook "Magazin Agrii" https://www.facebook.com/magazin.agrii.ro.

 

SECTIUNEA 4. DESCALIFICAREA PARTICIPANTILOR

 

4.1. Sunt descalificate automat persoanele care se inscriu in Concurs asumandu-si o identitate falsa sau utilizand un cont de Facebook fals. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat castigator in cazul in care acesta nu a furnizat date de contact corecte, s-a inscris utilizand date false sau incearca sa influenteze Concursul prin modalitati frauduloase sau nu respecta prevederile Regulamentului.

 

4.2. Comentariile care contravin termenilor si conditiilor acestui regulament, care sunt in afara subiectului concursului sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, incomplete, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor, nu vor intra in concurs.

 

SECTIUNEA 5. INSCRIEREA IN CONCURS

 

Orice persoana care doreste sa se inscrie in Concurs poate participa fara a plati nicio taxa, in perioada: 10.03.2024 – 17.03.2024, ora 23:59, ora Romaniei.

 

Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:

 

a) Sa ia la cunostinta prevederile prezentului regulament, disponibil gratuit pe site-ul oficial al Magazin Agrii, https://magazin.agrii.ro/

 

b) Sa indeplineasca cerintele de inscriere in Concurs, cum ar fi:

 

1.Like si Urmarire paginii de facebook “Magazin Agrii” https://www.facebook.com/magazin.agrii.ro

 

2. Comentarii conform cerintei din postarea paginii de facebook “Magazin Agrii”

 

3.Sa se inscrie in Concurs, folosind toti pasii mentionati mai sus in perioada 10.03.2024 – 17.03.2024, ora 23:59, ora Romaniei.

 

SECTIUNEA 6. PREMII SI ACORDAREA PREMIILOR

6.1. Premiul va fi un voucher in valoare de 200 Lei, ce poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarui produs de pe site-ul official https://magazin.agrii.ro/.

 

6.2. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, utilizand site-ul https://app-sorteos.com/en/apps/facebook-comment-picker, Se va desemna un singur castigator si un castigator rezerva. Castigatorul  rezerva beneficiaza de premiu in situatia in care castigatorul  nu isi revendica premiul in 3 zile de la data extragerii.

 

6.3. Castigatorul va fi notificat pe pagina de Facebook "Magazin Agrii" https://www.facebook.com/magazin.agrii.ro

 

6.4. Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor pe pagina Facebook "Magazin Agrii" https://www.facebook.com/magazin.agrii.ro, in termen de 1 zi de la data incheierii Concursului.

 

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

12.1. Prin inscrierea in acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

 

12.2. Regulamentul Concursului va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul oficial al Magazin Agrii, https://magazin.agrii.ro/.